Ervaar de kracht van Diesel, maar dan elektrisch

De motoren van GreenMarine kenmerken zich door een enorm koppel met een laag verbruik. De sets zijn samengesteld uit diverse elementen van topkwaliteit. De motoren zijn specifiek gemaakt voor de voortstuwing van boten en worden rechtstreeks op de schroefas gemonteerd. GreenMarine levert motoren tot omgerekend 1000pk. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

GreenMarine 17,5kW / 22kW | 55pk/70pk 

De kracht van Green Marine motors ten opzichte van dieselmotoren, uitgaande van schroefas toerental. Onze motorsets zijn gemaakt om ongeveer 15 minuten ca. 30% meer vermogen dan opgegeven te kunnen leveren. Hierdoor wordt bijvoorbeeld manoeuvreren extra makkelijk.

Onze standaard motoren hebben een zeer hoog koppel EN laag voltage (48 volt) en daardoor veilig in gebruik.

greenmarine motor1 1
hoog vermogen motor
GreenMarine 100kW + 

Green Marine motors ontwikkelt en produceert samen met haar businesspartners eigen motoren tot ongeveer 1200 pk per stuk. Ons specialisme zijn motoren die rechtstreeks op de schroefas gemonteerd worden. Lage toeren met zeer veel koppel en zeer efficiënt max 97%

Vaar met gezag De nieuwe Cruise-pod Aandrijving

De Cruise pod-modellen zijn onopvallend en toch krachtig en bieden hightech voortstuwing in de prestatieklasse van 5 tot 20 pk. Geschikt voor motorboten of zeilboten tot 10 ton.

De Cruise FP modellen worden op een vaste positie gemonteerd (vandaar de afkorting FP – fixed pod) zoals algemeen gewenst voor zeilboten maar ook voor sommige motorboten. De podmotoren voor zeilboten zijn verkrijgbaar met klapschroeven. Andere boten zouden zeer onze standaard kiezen efficiënte propellers. Kies uit prestatieklassen van 2 tot 10 kW, die overeenkomen met het voortstuwingsvermogen van verbrandingsmotoren van 5 tot 20 pk.

Cruise FP Pod Motoren

Podmotoren voor motor- en zeilboten tot 10 m. lengte. 

 

De nieuwe Cruise pod motoren van Torqeedo met een vaste montage bieden de gebruiker het gemak van een saildrive maar dan elektrisch met Torqeedo technologie. Met de TorqTrac app op de telefoon heb je al de relevante informatie over je motor, je snelheid, bereik en locatie bereikbaar onder je vingertoppen.

Door de montage van de motor onderwater besparen de Cruise pod motoren ruimte terwijl deze zowel licht en sterk zijn. De pod motor levert een vermogen equivalent met 20pk. Met de optionele wegklapbare propellor is de cruise pod motor de langverwachte optie voor de zeilboot eigenaar die stil en duurzaam wil varen.

 
Foto 2 torqeedo cruise FP 1

Elektrisch binnenboord - Deep Blue voor boten met directe aandrijving

Deep Blue: een volledig geïntegreerd, krachtig systeem voor voortstuwing en energiebeheer. Krachtigere motoren en batterijen openen nieuwe mogelijkheden.


De Torqeedo Deep Blue Serie is verkrijgbaar in 25, 50 en 100kW. Deze motoren zijn geschikt voor waterverplaatsende boten tot 120ft (40meter) en kenmerken zich door een hoge efficiency bij een toerental van 900 rpm.

Het Deep blue systeem is zeer modulair en het is mogelijk deze geheel naar uw wens aan te passen. 

Schermafbeelding 2020 08 26 om 15.17.37
torqeedo deep blue 100i 900 1 2000x2000 1
  1. Elektromotor
  2. 360VDC Lithium accu met hoge capaciteit.
  3. Walstroomladers
  4. Systeem Management unit 
  5. Gashendel
  6. Display met onboard computer

Elektrische buitenboordmotoren - rijtechnologie die schoon en state-of-the-art is

Stille efficiënte hightech buitenboordmotoren voor uw boot

boot klein
Klein

tot 5 mtr

Inbegrepen

Optioneel

Ook is het mogelijk om bij ons uw boot te laten refitten zodat deze er weer als nieuw uitziet

vanaf

€ 2200,-

boot klein
Klein

tot 5 mtr

Inbegrepen

Optioneel

Ook is het mogelijk om bij ons uw boot te laten refitten zodat deze er weer als nieuw uitziet

vanaf

€ 2200,-

×

Hallo!

 

× kom direct in contact!