Zeester

Bootnaam
Zeester
Afmeting LxBxH
9,35*3,00
Bouwjaar
onb
Soort project
Ombouw
Status
Afgerond

Gedurende de eerste koude weken van Januari hebben wij op de locatie van Rhebergen Multihull te Amsterdam Noord een Trewes Commodore zeilboot mogen ombouwen. Deze zeilboot heeft als thuishaven Nieuwpoort in Belgie en is per dieplader naar Amsterdam vervoerd om door ons onderhanden genomen te mogen worden.

Het resultaat mag er zijn! We hebben de boot uitgerust met een 15kW vloeistofgekoelde motor van Bellmarine met koeling voor zoet en zout water. Het accupakket bestaat uit een totaal van 20kWh LiFePo4 accu’s van E-WERF en een Multiplus II 48|5000 lader om de accubank op te laden maar ook om als omvormer te gebruiken voor het boordnet.

Tevens hebben wij de zeilboot ook voorzien van een boegschroef. Met hulp van Menno Hoekstra hebben wij een tunnel geplaatst en een Vetus 48V Bowpro boegschroef geïnstalleerd.  De totale werkzaamheden hebben 1,5 week geduurd en wanneer de klant, en wij de boot uitgebreid hebben getest zal deze koers richting de Belgische kust zetten.

Voor ons een primeur om een ombouw op locatie te mogen verzorgen. We hebben hier enorm veel van opgestoken en zullen ons hier ongetwijfeld in de toekomst nog beter op kunnen voorbereiden.

×

Hallo!

 

× kom direct in contact!