Renovatie rondvaartboot Undine | Boatboys

Bij E-WERF hebben we onlangs een spannend project afgerond: de volledige renovatie van de rondvaart ‘salonboot’ Undine, in opdracht van BoatBoys. Dit project, voltooid in een indrukwekkende periode van slechts vier weken, is een perfect voorbeeld van onze expertise en toewijding aan maritieme uitmuntendheid.

Vanaf het begin waren we enthousiast over de uitdaging om de Undine, een geliefde rondvaartboot in Amsterdam, nieuw leven in te blazen. Ons team heeft zich met volle overgave gestort op de renovatie van zowel het boven- als onderwaterschip, waarbij elk detail zorgvuldig werd overwogen om zowel esthetiek als functionaliteit te verbeteren.

Een van de belangrijkste aspecten van dit project was het up-to-date brengen van de elektrische systemen aan boord. Met de nieuwste technologieën hebben we ervoor gezorgd dat de Undine niet alleen voldoet aan de huidige normen, maar ook klaar is voor de toekomst. Dit was een essentiële stap om de veiligheid en betrouwbaarheid van de boot te garanderen.

Daarnaast hebben we nieuw beslag geïnstalleerd, wat de Undine een frisse en moderne uitstraling geeft. Maar het meest opvallende aan deze renovatie zijn de geplaatste kimkielen. Deze innovatie zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de stabiliteit van de boot, wat essentieel is voor een comfortabele en veilige vaarervaring voor zowel bemanning als passagiers.

Het hele team van E-WERF is trots op het eindresultaat. Deze renovatie toont onze vaardigheden en passie voor scheepsbouw en -onderhoud. We zijn dankbaar voor de kans die BoatBoys ons heeft gegeven en trots op de samenwerking die tot dit prachtige resultaat heeft geleid.

De Undine is nu weer klaar om de wateren van Amsterdam te bevaren, met een vernieuwde uitstraling en verbeterde functionaliteit. Dit project is een bewijs van onze inzet voor kwaliteit en onze liefde voor de maritieme sector.

Bekijk de foto’s van de renovatie van salonbot Undine

×

Hallo!

 

× kom direct in contact!