Vetus en E-WERF slaan de handen ineen

Vetus en E-WERF slaan de handen ineen met dealerschap E-Line motoren

E-WERF als eerste werf in Nederland gecertificeerd Vetus E-Line Dealer

Afgelopen donderdag zijn wij hartelijk ontvangen op het hoofdkwartier van Vetus in Schiedam. Hier hebben wij gesproken over onze gezamenlijke inspanningen om de watersport verder te verduurzamen en om een ieder die dit wenst een geweldige range aan stille motoren voor elke boot aan te kunnen bieden. Wij mogen dan nu ook met gepaste trots als eerste het certificaat ā€œerkende E-Dealerā€ van Nederland dragen.

Informatiedag:

Als startschot van onze samenwerking zullen wij op vrijdag 10 mei bij E-WERF, samen met @vetus_global een demonstratie dag organiseren waar je kunt proefvaren met de Vetus E-Line motoren en het gehele gamma aan mogelijkheden kunt bewonderen. Hiernaast kunnen we je op deze dag alles vertellen over de kosten en de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen. Ben je deze dag verhinderd maar wil je wel graag proefvaren? Stuur dan even een bericht naar vetus@e-werf.nl of bel ons op 020 210 19 39. We bekijken dan graag de mogelijkheden met je.

Demonstratiedag Ā E-Line motoren bij E-Werf:

Wanneer: Vrijdag 10 mei (tijd wordt nog bekend gemaakt)
Waar: Jachthavenweg 42 1081KA Amsterdam ,
Bereikbaarheid: Volop parkeermogelijkheden (betaald tegen gereduceerd tarief) naast de haven. Station Zuid op 10 mins lopen.
Meer informatie:Ā Meer informatie over de Vetus motoren kan je vinden op de website van VetusĀ  en op de instagram pagina van Vetus_Global

Op onze eigen site zijn ook voorbeelden te vinden van boten met Vetus motoren. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze portfolio.

 

De toekomst van varen wordt niet alleen gedefinieerd door de golven die we achterlaten, maar ook door de sporen die we niet achterlaten: minder uitstoot, minder lawaai en minder verstoring voor het waterleven. Vetus, een vooraanstaande naam in de wereld van maritieme innovatie, speelt een cruciale rol in deze transitie. Hun motoren staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficiƫntie en vooral hun milieuvriendelijkheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elke bootbezitter die duurzaamheid serieus neemt.

De motoren onderscheiden zich door hun geavanceerde technologie, die zorgt voor een opmerkelijk stille werking en minimale trillingen. Dit verbetert niet alleen het comfort aan boord, maar draagt ook bij aan een rustigere omgeving op het water. Bovendien is de efficiƫntie van deze motoren ongeƫvenaard, wat resulteert in een lager brandstofverbruik en dus een kleinere ecologische voetafdruk.

E-WERF speelt een vitale rol in het toegankelijk maken van deze technologie. Als erkende E-Dealer bieden zij hoogwaardige inbouw van Vetus motoren, waardoor klanten verzekerd zijn van een optimale installatie en werking. Deze expertise zorgt ervoor dat elke motor perfect is afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van de bootbezitter, wat resulteert in een zorgeloze vaarervaring.

Het belang van proefvaren kan niet genoeg benadrukt worden. Het is ƩƩn ding om over de voordelen van Vetus motoren te lezen, maar het is iets heel anders om deze zelf te ervaren. Tijdens een proefvaart krijgen potentiƫle kopers de kans om de stille werking, de soepele vaareigenschappen en de algehele kwaliteit van deze motoren zelf te beleven. Deze ervaring is vaak doorslaggevend; het is het moment waarop twijfels verdwijnen en de overtuiging groeit dat een overstap naar een Vetus motor de juiste keuze is.

De combinatie van Vetus’ geavanceerde technologie en de expertise van E-WERF in het inbouwen van deze motoren biedt een ongeĆ«venaarde mogelijkheid om de watersport te verduurzamen. Door proefvaren mogelijk te maken, verlagen zij de drempel verder en nodigen zij iedereen uit om deel uit te maken van deze groene revolutie. Het is een uitnodiging om samen te werken aan een toekomst waarin we niet alleen genieten van de vrijheid op het water, maar ook bijdragen aan het behoud ervan voor toekomstige generaties.

 

×

Hallo!

Ā 

× kom direct in contact!