Hiswa_te_Water_E-WERF

E-WERF op Hiswa te Water 2024

Hiswa te water 2024 – 28 augustus t/m  1 September 2024 in de Bataviahaven in Lelystad.

Heb je interesse in de nieuwste trends en innovaties op het gebied van watersport? Dan is dit jouw moment! De Hiswa te Water 2024 vindt plaats in de Bataviahaven te Lelystad, van 28 augustus tot en met 01 september.

Dit evenement is een walhalla voor elke watersportliefhebber. Je kunt de nieuwste boten, jachten en allerlei watersportuitrustingen bekijken. Daarnaast is er veel informatie over de laatste technologische ontwikkelingen binnen de watersport. En, heel belangrijk, er wordt extra aandacht besteed aan duurzaam en milieuvriendelijk varen.

Spring aan Boord bij E-WERF en Bootombouwen.nl

Dit jaar hebben E-WERF en Bootombouwen.nl samen een stand waar we iedereen willen laten kennismaken met elektrisch varen. Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of nieuw bent op het water, wij laten je de voordelen en mogelijkheden zien van het omschakelen naar elektrisch. Ontdek hoe je jouw huidige boot kunt ombouwen en krijg antwoord op al je vragen over duurzaam varen.

Elektrisch varen is de trend die centraal staat op de Hiswa te Water 2024, waarbij duurzaamheid en innovatie in de spotlight worden gezet. Deze trend sluit perfect aan bij de missie van E-WERF en Bootombouwen.nl, die als voortrekkers in de elektrische vaarbeweging staan. Op de Hiswa te Water zullen E-WERF en Bootombouwen.nl hun nieuwste oplossingen presenteren. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk type boot en voor bijna elke beurs. Of je nu eigenaar bent van een kleine sloep of een groter jacht, E-WERF en Bootombouwen.nl kunnen je helpen bij de overgang naar een duurzamere, stillere en schonere vorm van varen.

De focus ligt op het toegankelijk maken van elektrisch varen voor een breed publiek. De teams van E-WERF en Bootombouwen.nl zijn experts in het begeleiden van bootbezitters door het ombouwproces, van de initiële evaluatie van de boot tot aan de uiteindelijke installatie van de elektrische systemen. We bieden ook een breed scala aan opties en pakketten, bedoeld om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Hiernaast presenteren we hier ook onze zelf ontwikkelde accu’s en de Sailconnector box van Bootombouwen.nl die het zelf ombouwen van een boot een fluitje van een cent maakt.

Bovendien benadrukken E-WERF en Bootombouwen.nl op de Hiswa te Water het belang van duurzaamheid binnen de maritieme industrie. Door het promoten van elektrisch varen, dragen ze bij aan de reductie van CO2-uitstoot en geluidsoverlast op het water, wat niet alleen ten goede komt aan het milieu, maar ook aan de algehele ervaring op het water. Ontdek de Toekomst van Watersport De watersportwereld is voortdurend in beweging, vooral als het gaat om duurzaamheid en innovatie. Bij E-WERF en Bootombouwen.nl zijn we trots om voorop te lopen in deze ontwikkelingen en delen we graag onze kennis en ervaringen met jou.

Bezoekers van de Hiswa te Water 2024 kunnen direct met ons in gesprek gaan, vragen stellen en zelfs demonstraties bijwonen om zo een realistisch beeld te krijgen van wat het ombouwen van een boot naar een elektrische aandrijving  inhoudt en hoe je dit eventueel zelf kan doen. Eventueel met een beetje hulp.

Of je nu interesse hebt in kleine sloepen of in grotere jachten, bij onze stand vind je alle informatie om jouw watersportervaring duurzamer te maken. En het maakt niet uit wat je budget is, we hebben opties voor iedereen.

Meld je aan en Zie het Zelf! Wil je de Hiswa te Water 2024 en onze stand niet missen? Schrijf je dan in op www.hiswatewater.nl voor meer informatie en tickets. Ontdek wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzaam varen en hoe je zelf een bijdrage kunt leveren aan een schoner milieu.

Bezoek de website www.hiswatewater.nl voor meer details over de Hiswa te Water. We hopen je daar te zien!
voor meer informatie over het zelf ombouwen van je boot kun je terecht op www.bootombouwen.nl 

× kom direct in contact! Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday