E-WERF Belicht in de Watersporter voor Elektrisch Varen

Bij E-WERF zijn we verheugd om te delen dat we onlangs in de schijnwerpers stonden in een uitgebreid artikel over elektrisch varen in de nieuwste editie van de Watersporter. Deze erkenning is een bevestiging van onze toewijding en innovatie in de wereld van duurzaam varen.

In de juni-editie van 2022 van de Watersporter, een toonaangevend tijdschrift in de maritieme sector, wordt uitgebreid ingegaan op de opkomst en de voordelen van elektrisch varen. E-WERF, als pionier op dit gebied, werd uitgelicht als een centrale speler die een significante bijdrage levert aan deze groene revolutie op het water.

Het artikel, te vinden op pagina 21 van het tijdschrift, biedt een diepgaande blik op hoe E-WERF de maritieme industrie transformeert met onze geavanceerde elektrische vaartechnologieƫn. Van het ombouwen van traditionele boten tot het ontwerpen van volledig nieuwe elektrische modellen, onze inspanningen zijn gericht op het verminderen van de ecologische voetafdruk en het verbeteren van de vaarervaring.

We zijn bijzonder trots op de erkenning die we hebben gekregen voor onze inspanningen om duurzaamheid en innovatie te combineren. Het artikel benadrukt niet alleen onze technologische vooruitgang, maar ook onze inzet voor milieubewustzijn en het promoten van een schoner, groener vaarlandschap.

Deze publicatie in de Watersporter is een belangrijk moment voor ons team. Het is een bewijs van onze harde werk en passie voor het creƫren van een duurzamere toekomst op het water. We zijn dankbaar voor de erkenning en gemotiveerd om onze missie voort te zetten.

Voor iedereen die geĆÆnteresseerd is in het lezen van het volledige artikel en meer te weten wil komen over de impact van elektrisch varen, nodigen we u uit om de digitale editie van de Watersporter te bezoeken via de Watersporter Juni 2022 (http://www.dewatersporter.com/pdf/221_deWatersporter_Juni_2022.pdf).

Bij E-WERF blijven we ons inzetten voor het bevorderen van elektrisch varen en het ondersteunen van onze klanten bij hun transitie naar een duurzamere vaarwijze.

Artikelen uitgeknipt.

×

Hallo!

Ā 

× kom direct in contact!