Geruisloos het voorjaar in.

Het vaarseizoen duurt maar kort maar wat genieten wij van deze paar heerlijke maanden per jaar. Wij beseffen ons dan ook dat de meeste booteigenaren het maximale uit deze paar maanden willen halen en het geliefde schip dan liever niet bij de werf zien liggen. E-WERF begrijpt dit maar al te goed en daarom streven wij elke sloep binnen twee weken, volledig omgebouwd terug te leveren aan de eigenaar.
Wanneer de bladeren weer van de bomen vallen gaat een groot aantal sloepen weer naar het overwinterings adres alwaar ze na een paar maandjes de voorjaarszon weer tegemoet zullen gaan. Hoe mooi zou het zijn als je dit volledig geruisloos kan doen zonder dat de boot eerst nog naar de specialist in elektrisch varen moet?
Wij hebben de oplossing! Aan het einde van het seizoen breng je je boot bij ons in plaats van naar de winteropslag. Wij leggen de boot in onze bewaakte, afgesloten haven en bouwen deze voor je om in naseizoen. Hierna brengen wij de boot voor je naar de opslag voor de winter. Je hebt verder nergens omkijken naar en je haalt hierdoor het maximale uit het huidige, en nog meer, uit het volgende vaarseizoen.
×

Hallo!

 

× kom direct in contact!