Inboard Motoren

PERFECTE VERVANGING VAN EEN DIESEL OF BENZINE MOTOR

E-WERF levert een aantal verschillende typen inboard elektrische motoren. Afhankelijk van de grootte, het gewicht en het gewenste vaargebied van de boot hebben wij een passende motor. Deze motoren worden geplaatst op de plek waar nu de diesel motor staat. Vaak kunnen we de huidige fundatie behouden en gebruiken maar wanneer nodig dan passen wij deze aan om de motoren pas te maken in de boot. De accu’s kunnen wij naargelang onder de motorkist kwijt of wij plaatsen deze in ongebruikte ruimte in de boot. E-WERF heeft ondertussen zo veel ervaring met verschillende boten dat wij altijd tot de best mogelijke optie komen waarbij wij de opbergruimte zo veel mogelijk proberen te sparen

Vetus

5kW t/m 10kW

air, liquid cooled & POD

Vetus E-Line: Vakmanschap en Prestige van Vetus

Stap in de wereld van Vetus, een gerenommeerd merk met een erfenis van kwaliteit en vakmanschap. De Vetus E-Line motoren zijn niet alleen krachtig en betrouwbaar, maar ook uitzonderlijk gebruiksvriendelijk. Met een naadloze installatie die het mogelijk maakt om bestaande motoren moeiteloos te vervangen, kunt u snel en zonder gedoe genieten van elektrische aandrijving.

Lees meer

Bellmarine

1kW t/m 55kW

air & liquid cooled

Bellmarine: Erfenis van Betrouwbaarheid in de Commerciële Vaart

Bellmarine heeft een indrukwekkende geschiedenis in de commerciële vaart, waar ze al jarenlang hun sporen verdienen. Nu brengen ze deze expertise naar particuliere sloepen met dezelfde toewijding aan betrouwbaarheid en efficiëntie.

Lees meer

Green Marine Motors

5kW t/m 22kW

air & liquidatie cooled

Greenmarine: Ongeëvenaard Koppel voor Zware Toepassingen

Voor schepen die zware lasten dragen, zijn de motoren van Greenmarine de ideale keuze. Met een indrukwekkend koppel bieden deze motoren de kracht die nodig is voor zware verdringende schepen, zoals reddingssloepen en werkboten.

Lees meer

Kies met vertrouwen, ondersteund door E-WERF

Bij E-WERF begrijpen we dat de keuze voor de juiste inboard elektrische motor een belangrijke beslissing is. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van gedetailleerde informatie, persoonlijk advies en een offerte op maat. Neem vandaag nog contact op en laat ons u helpen de juiste keuze te maken.

×

Hallo!

 

× kom direct in contact!