E-WERF Lanceert Innovatieve Online Configurator voor Elektrische Ombouw

Met trots kondigen wij bij E-WERF aan dat onze langverwachte online configurator nu live is! Deze innovatieve tool is een gamechanger voor iedereen die overweegt over te stappen op elektrische aandrijving. Na veel inspanning en ontwikkeling is het nu mogelijk om online een indicatie te krijgen van de kosten voor het ombouwen naar een elektrische aandrijving.

Onze online configurator is ontworpen om het proces van het ombouwen naar elektrisch varen toegankelijker en transparanter te maken. Gebruikers kunnen nu gemakkelijk de geschatte kosten voor hun specifieke project berekenen, wat helpt bij het plannen en budgetteren van hun ombouw.

Hoewel onze configurator een uitstekende eerste stap biedt, benadrukken we bij E-WERF dat elk project uniek is en maatwerk vereist. Ons team van deskundigen staat klaar om klanten te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor hun specifieke behoeften en wensen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zorgen ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

In deze roerige tijden begrijpen we ook het belang van kostenefficiëntie. Daarom streven we ernaar om aantrekkelijke prijzen aan te bieden door slimme voorraadposities in te nemen. Ons doel is om duurzaam varen toegankelijk te maken voor een breder publiek, zonder in te leveren op kwaliteit en prestaties.

De lancering van onze online configurator is een belangrijke mijlpaal voor E-WERF. Het weerspiegelt onze toewijding aan innovatie en onze missie om de transitie naar elektrisch varen te vereenvoudigen en te versnellen. We nodigen iedereen uit om de configurator te verkennen en te ontdekken hoe eenvoudig het kan zijn om de overstap te maken naar een schonere en duurzamere vorm van varen.

Kijk nu snel naar onze configurator

×

Hallo!

 

× kom direct in contact!