Primeur Tender 700

Bootnaam
Primeur Tender 700
Afmeting LxBxH
700 x 250 x 90
Bouwjaar
2015
Soort project
Ombouw
Status
afgerond

Afgelopen week hebben wij deze snelvarende Primeur tender mogen ombouwen naar een elektrische aandrijving. De snelle motor werd nauwelijks gebruikt waarvoor hij bedoeld was en door een gebrekkige installatie rammelde deze aan alle kanten. Een mooie uitdaging voor ons dus! Wij hebben de 125pk sterke dieselmotor vervangen door een Vetus E-Line 8 kW watergekoelde elektromotor. Hierbij hebben wij ook het stuwdruklager vervangen en de schroef opnieuw gesteld om deze in perfecte balans met de elektromotor te brengen. In eerste instantie zouden wij de simpele batterij monitor plaatsen maar tot ons grote plezier mochten wij het NMEA scherm van Vetus plaatsen. Dit scherm laat enorm veel informatie zien alsmede een kaart van het gebied waar je vaart. Daarnaast ziet het geheel er geweldig uit met de custom RVS panelen op het dashboard.

Ombouw Primeur Tender met Vetus E-Line 8kW

Afgelopen week hebben wij deze snelvarende Primeur tender mogen ombouwen naar een elektrische aandrijving. De snelle motor werd nauwelijks gebruikt waarvoor hij bedoeld was en door een gebrekkige installatie rammelde deze aan alle kanten. Een mooie uitdaging voor ons dus!

Wij hebben de 125pk sterke dieselmotor vervangen door een Vetus E-Line 8 kW watergekoelde elektromotor. Hierbij hebben wij ook het stuwdruklager vervangen en de schroef opnieuw gesteld om deze in perfecte balans met de elektromotor te brengen.

In eerste instantie zouden wij de simpele batterij monitor plaatsen maar tot ons grote plezier mochten wij het NMEA scherm van Vetus plaatsen. Dit scherm laat enorm veel informatie zien alsmede een kaart van het gebied waar je vaart. Daarnaast ziet het geheel er geweldig uit met de custom RVS panelen op het dashboard.

Bekijk hier de informatie van de motoren bij Vetus

×

Hallo!

 

× kom direct in contact!