Aandrijvingen voor snelle boten

Als er iets nog leuker is dan elektrisch varen dan is het misschien wel om elektrisch heel snel te varen. Wel de sensatie van de snelheid maar niet de herrie, trillingen en de stank van de brandstofmotor. Voor snelvarende schepen bieden wij de motoren van Torqeedo aan. Deze motoren in combinatie met de bijbehorende BMW i lithium batterijen zullen een lach op je gezicht toveren. 

Met zijn geïntegreerde lithiumbatterij en uitstekende efficiëntie is onze Travel een geweldig alternatief voor elke kleine buitenboordmotor op benzine. Hij kan alles wat een buitenboordmotor van 3 pk kan, maar is lichter, schoner, stiller en handiger. Bovendien stuwt hij met gemak tenders, rubberboten en dagzeilers tot 1,5 ton voort en, indien nodig, zelfs over lange afstanden.  Het nieuwe topmodel Travel 1103 C wordt geleverd met directe aandrijving, een 915 Wh-batterij met hoge capaciteit en een capaciteitstoename van 73% in vergelijking met het basismodel. Meer kracht en duurzaamheid, maar toch stiller dan ooit. De Travel 1103 C rijdt met slechts 33 dB – fluisterstil – en is de stilste motor in zijn klasse.

De opties

Voor elk type boot bieden wij een complete oplossing

Prijzen

Natuurlijk volgen wij de, sterk in beweging zijnde, markt nauwlettend. In technisch en ook in financieel opzicht volgen de ontwikkelingen elkaar zeer snel op. Denk in dit verband ook aan de batterij- en accu technologie! Dit maakt dat wij bij de keuze voor elektrische voortstuwing uw gesprekspartner kunnen en willen zijn. Op diverse online plaatsen vinden wij momenteel aangeboden product/prijs combinaties die wij onduidelijk en verwarrend vinden omdat een juiste keuze alleen in goede samenspraak tot stand kan komen. Wij zijn er van overtuigd dat wij, volgend op zo’n contact, desgewenst, een uiterst scherpe aanbieding kunnen doen. De genoemde bedragen bij onderstaande rekenvoorbeelden kunnen dus alleen als, zeer grove, richtprijzen worden gezien.

Torqeedo Deep Blue i

30,5 kW BMW i3 Lithium accupakket
Op Aanvraag (vanafprijs) inclusief BTW
  • 50kW Torqeedo Deep Blue vergelijkbaar met 80pK outboard
  • Compleet systeem incl. motor, electronica, koelpomp, homokineet, connection box, lader, gashendel, boordcomputer met digitaal kleurendisplay, bekabeling
  • 30,5kWh netto lithium batterij van BMW - 360VDC
  • Door hoog aanvangskoppel snel en gemakkelijk in plané
  • Gegarandeerde lach op het gezicht.
inboard
×

Hallo!

 

× kom direct in contact!