Demodag_Vetus_E-WERF

Vetus en E-WERF Demodag

Beleef Elektrisch Varen: Demodag van Vetus en E-WERF in Amsterdam

Ben je geïnteresseerd in duurzaam varen en technologische innovaties? Vetus en E-WERF organiseren op 10 mei een demodag aan de Jachthavenweg 42, waar je kunt kennismaken met alles wat met elektrisch varen te maken heeft. Het evenement is van 10:00 tot 16:00 uur en biedt bezoekers de kans om verschillende elektrische boten uit te proberen.

Ontdek en ervaar Vetus

Op deze dag demonstreert Vetus zijn complete assortiment van elektrisch varen producten. Je kunt niet alleen zien hoe deze producten werken, maar ook zelf ervaren hoe het is om elektrisch te varen door mee te doen aan een van de proefvaarten.

Vragen stellen aan Experts

Medewerkers van Vetus en E-WERF zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden over elektrisch varen, het ombouwen van boten, en lokale vaarregelgevingen. Dit is een uitstekende gelegenheid om deskundig advies in te winnen over de omschakeling naar elektrisch varen.

Afsluiting met een borrel

Na de informatieve sessies en proefvaarten sluiten we de dag af met een borrel. Dit is een mooi moment om na te praten met andere bezoekers die ook geïnteresseerd zijn in elektrisch varen.

Kom ook op de Vetus Demodag bij E-WERF!

Deze demodag is een perfecte gelegenheid voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van varen en duurzaamheid. Of je nu al ervaring hebt met boten of gewoon nieuwsgierig bent, iedereen is welkom.

Voor meer informatie en om je aan te melden, kan je ons even een whatsapp berichtje sturen op 0654713421 of een mail naar vetus@e-werf.nl

Voor meer informatie over de elektrische motoren van Vetus: klik hier

Klik hier om onze configurator te gebruiken om te zien welke motor geschikt is voor jouw boot.

 

×

Hallo!

 

× kom direct in contact!