GreenMarine Motors

Voor verdringende boten

Ombouwen naar elektrische aandrijving.

Elektrisch varen is de toekomst. U kunt voorstander zijn of u kunt een liefhebber zijn van de aloude dieselmotor maar we kunnen er niet meer omheen. In de nabije toekomst zullen verbrandingsmotoren op steeds meer plekken taboe zijn. In veel natuurgebieden is dit al zo en verwacht wordt dat voor 2025 ook de Amsterdamse grachten geheel uitstootvrij zullen zijn. Wanneer uw verbrandingsmotor nu aan zijn einde is of als zelf alvast graag de overstap wilt maken dan informeren wij u graag naar de mogelijkheden.

Het goede nieuws is dat de huidige generatie elektromotoren sterk verbeterd zijn ten opzichte van de vorige. De motoren zijn onderhoudsarm, oersterk, zuinig en hufterproof. Ook in de stroomopslag worden enorme stappen gemaakt. Er zijn pakketten beschikbaar waarmee u hele dagen kunt varen maar er zijn ook relatief kleine pakketten beschikbaar die in zeer korte tijd weer opgeladen kunnen worden.

E-WERFwerkt samen met GreenMarine Motors. Deze motoren zijn in Nederland ontwikkeld, in Duitsland gebouwd en het hele pakket is samengesteld met alleen de allerbeste componenten.

gmm2

Stil, krachtig en uitstootvrij varen met een Green Marine elektrische boot motor

KRACHT
BESPARING
SERVICE
De Green Marine elektrische boot motor is gebouwd voor industry-grade performance. Dankzij de combinatie van robuust design, slim gebruik van materialen en innovatieve direct-drive technologie, produceert onze elektrische boot motor tot wel 3,5 keer zoveel koppel als andere elektrische boot motors.
Geen tripjes naar het tankstation meer. De standaard Green Marine accu belooft een dag lang zorgeloos varen. Samen vinden we de juiste motor en accu combinatie die past bij jouw behoeften.
Met onze persoonlijke aanpak vinden we altijd een Green Marine motor die bij je past, zonder gedoe. Onze motors zijn in Nederland ontworpen, worden in Duitsland gefabriceerd en worden altijd geĂŻnstalleerd door een gespecialiseerde dealer. Behandel je Green Marine elektrische boot motor goed, en je hebt er een leven lang plezier van.

Green Marine Motors levert op het moment van schrijven twee laag voltage (48v) motoren aan ons naar gelang uw wensen. In de meeste gevallen zult u voldoende hebben aan de 8,5kw maar mocht u hogere eisen stellen of heeft u een groter schip dan leveren wij ook de 17,5kw motor. Beide motoren kenmerken zich door een veel hoger koppel dan de concurrerende motoren met eenzelfde aanduiding en worden als een totaalpakket geleverd. E-WERF kan in de regel uw boot al in een week ombouwen. Bij een ombouw letten we op alle details. De motor wordt fasevrij gemonteerd, al de systemen zijn compatibel met eventuele huidige systemen en de schroef wordt, wanneer nodig, aangepast naar de nieuwe motorisering.

GreenMarine Motors

8,5kW
5970,- Vanafprijs incl. BTW.
 • Zeer hoog koppel bij laag verbruik
 • Schroefkoppel vergelijkbaar met 35pk diesel
 • Stil en nagenoeg onderhoudsvrij
 • Voor boten vanaf 5 tot 8,5 meter
 • Door hoog rendement is luchtkoeling genoeg

GreenMarine Motors

17,5kW
10500,- Vanafprijs incl. BTW.
 • Zeer hoog koppel bij laag verbruik
 • Schroefkoppel vergelijkbaar met 55pk diesel
 • Stil en nagenoeg onderhoudsvrij
 • Voor boten vanaf 7 meter
 • Door hoog rendement is luchtkoeling genoeg

Hybride Aandrijving

8,5kW / 17,5kW / 50kW / 100kW
Op Aanvraag
 • Geschikt als range extender of om mee te laden
 • Stil, zuinig en hoog rendement​
 • Directe DC uitgangsspanning​
 • Automatische inschakeling​
 • Voor nagenoeg onbeperkt vaargenot​

Beide motoren worden geleverd als set met daarin een IP67 waterdichte controller, gashendel en startslot. Wij breiden deze set uit met hoofdstroomschakelaars van Blue Sea, omvormers van Victron en  displays van Simarine of Victron. De Simarine Pico is een prachtig vormgegeven kleuren display voor het weergeven van informatie van uw accu’s, verbruikers, laders, maar ook tankniveaus en temperaturen. Verkrijgbaar in een inbouw- en opbouwversie, in zwart of zilver, waterdicht en voorzien van het keiharde Gorilla Glass. Eenvoudig te bedienen en goed leesbaar in zonlicht. De Victron battery monitors zijn de meest nauwkeurige op de markt. Van de relatief simpele BMV serie tot de alles in de gaten houdende CERBO series. E-WERF levert het allemaal.

simarine2
× kom direct in contact! Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday