Aandrijvingen voor boten Tot 5 meter

 Voor boten tot 5 meter leveren wij vooral buitenboordmotoren. De keuze voor welke buitenboordmotor geschikt is voor je boot wordt bepaald door het gewicht van je boot en of je de wens hebt om er snel mee te varen, Met een Torqeedo Cruise 4.0 is het bijvoorbeeld mogelijk om in plane te geraken wanneer de boot minder weegt dan 250 kilogram. Met een Torqeedo Cruise 10.0 kun je zelfs in plane wanneer je boot minder weegt dan 400 kg. Voor zwaardere boten verwijzen we je graag naar de rubriek “Snel”

Uiteraard is het in sommige gevallen ook mogelijk om een inboard motor te plaatsen. Hiervoor gebruiken wij de motoren van GreenMarine. Je kunt hier meer vinden over deze motor en het proces. 

De opties

E-WERF en de toekomst van elektrisch varen.

De stad Amsterdam heeft als doelstelling om per 1 januari 2025 de gehele grachtengordel uitstootvrij te krijgen. Hiervoor is in de Nota Varen besloten dat wanneer je na 1 januari 2025 wilt varen in de binnenstad van Amsterdam een boot niet meer mag worden voortgestuwd door een brandstofmotor. Wij verwachten dat een groot deel van de sloepen en boten door deze maatregel zal gaan verdwijnen. Verder voorzien wij ook nog veel problemen in de aanloop naar deze deadline en het zal dan ook een uitdaging worden om alle boten die blijven om te bouwen naar een elektrische aandrijving. Om deze transitie goed en veilig te laten verlopen heeft E-WERF zich gespecialiseerd in de beste systemen voor aan boord zodat u onbezorgd kunt genieten. 

Deskundig advies
E-WERF is van meets af aan bezig met het volgen van alle ontwikkelingen in de markt met betrekking tot elektrische aandrijvingen voor boten. Wij hebben de afgelopen jaren zeer veel ervaring opgedaan met het ombouwen van een zeer divers aanbod aan boten. Voor elke afzonderlijke klant hebben wij een oplossing op maat gerealiseerd rekening houdende met de boot, de specifieke wensen van de klant en met het beschikbare budget.
Transparant
E-WERF wilt jou graag ontzorgen en daarom zijn wij graag transparant. Zo informeren wij je duidelijk vooraf van al de te verwachten kosten, de mogelijke opties en eventueel te verwachten meerwerk. Zonder de sloep te zien kunnen wij vaak al vrij redelijk inschatten wat een ombouw zal gaan kosten. Sommige zaken kan je helaas pas beoordelen als een boot uit het water is. In onze offerte laten wij bijvoorbeeld daarom alvast weten wat het zou kosten om de gehele aandrijflijn te vervangen als dit nodig is. Zo kom je nooit voor verassingen te staan.
Snel
Het vaarzeizoen duurt maar kort. Daarom hanteren wij een opbouwtijd van een week. In de regel kunnen wij nagenoeg elke sloep binnen deze tijd ombouwen. Wanneer je graag nog andere werkzaamheden wilt laten uitvoeren dan pakken wij dat veelal op in het naseizoen. Zo kunt u maximaal genieten van alle mooie dagen die de zomer telt.
Centraal gelegen
In Amsterdam Zuid, direct aan de Nieuwe Meer licht onze werf. Onze werf is vanuit de gehele stad gemakkelijk bereikbaar per boot (zonder groot water te hoeven oversteken), per fiets, per auto en per openbaar vervoer.
Exclusief voor de klanten van E-WERF
In het hoogseizoen zijn wij elke week bereikbaar op het water. Wij kunnen dan kleine werkzaamheden aan uw boot uitvoeren op locatie. Ook kunnen wij gemakkelijk ten alle tijden werkzaamheden uitvoeren in het water bij onze werf en wanneer het nodige kunnen wij zeer snel boten uit het water takelen om het onderwaterschip te inspecteren.
Direct contact
Misschien het belangrijkste is het wel het direct contact. Wij zijn zeer betrokken bij onze klanten en de band die wij opbouwen is vaak voor langere tijd. Daarom krijg je bij E-WERF altijd één aanspreekpunt.
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Voor elk type boot bieden wij een complete oplossing

Prijzen

Natuurlijk volgen wij de, sterk in beweging zijnde, markt nauwlettend. In technisch en ook in financieel opzicht volgen de ontwikkelingen elkaar zeer snel op. Denk in dit verband ook aan de batterij- en accu technologie! Dit maakt dat wij bij de keuze voor elektrische voortstuwing uw gesprekspartner kunnen en willen zijn. Op diverse online plaatsen vinden wij momenteel aangeboden product/prijs combinaties die wij onduidelijk en verwarrend vinden omdat een juiste keuze alleen in goede samenspraak tot stand kan komen. Wij zijn er van overtuigd dat wij, volgend op zo’n contact, desgewenst, een uiterst scherpe aanbieding kunnen doen. De genoemde bedragen bij onderstaande rekenvoorbeelden kunnen dus alleen als, zeer grove, richtprijzen worden gezien.

Torqeedo Cruise 4.0 RS

inclusief 12 kW AGM accupakket
6850,- Vanafprijs incl. BTW.
 • 4.0 kW Torqeedo Cruise RS vergelijkbaar met 9.9 pk outboard
 • Controller, gashendel, batterijmonitor en contactslot
 • 240Ah AGM Accupakket met 30Ah IP67 lader
 • Plaatsen, montage en afvoer oude motor​
 • Tegen meerprijs ook met Torqeedo Lithium
SET

Torqeedo Travel 1103

915Wh Lithium
2300,- Vanafprijs incl. BTW.
 • 1,1kW elektromotor vergelijkbaar met 3pk
 • Zowel motor als accu zijn draagbaar
 • Gemakkelijk thuis op te laden
 • Door accu te verwisselen is het bereik gemakkelijk te vergroten
 • Wij kunnen de motor ook voor u monteren.
SET

portfolio

 • Alle
 • Tot 5 meter
×

Hallo!

 

× kom direct in contact!