Aandrijvingen voor boten Langer dan 8,5 meter

Voor boten groter dan 8,5 meter hebben wij de keuze uit de motoren van GreenMarine alsmede uit de motoren van Torqeedo. De motoren van GreenMarine kenmerken zich door een ongekende kracht bij een zeer laag verbruik. Torqeedo levert voor grotere boten zowel buitenboordmotoren, inboards en maildrives. Wij gaan graag met je in overleg om te kijken welke motor het beste aansluit bij jouw wensen. 

* Compleet systeem incl. motor, electronica, koelpomp, homokineet, connection box, lader, gashendel, boordcomputer met digitaal kleurendisplay, bekabelingboten zowel buitenboordmotoren, inboards en maildrives. Wij gaan graag met je in overleg om te kijken welke motor het beste aansluit bij jouw wensen. 

De opties

E-WERF en de toekomst van elektrisch varen.

De stad Amsterdam heeft als doelstelling om per 1 januari 2025 de gehele grachtengordel uitstootvrij te krijgen. Hiervoor is in de Nota Varen besloten dat wanneer je na 1 januari 2025 wilt varen in de binnenstad van Amsterdam een boot niet meer mag worden voortgestuwd door een brandstofmotor. Wij verwachten dat een groot deel van de sloepen en boten door deze maatregel zal gaan verdwijnen. Verder voorzien wij ook nog veel problemen in de aanloop naar deze deadline en het zal dan ook een uitdaging worden om alle boten die blijven om te bouwen naar een elektrische aandrijving. Om deze transitie goed en veilig te laten verlopen heeft E-WERF zich gespecialiseerd in de beste systemen voor aan boord zodat u onbezorgd kunt genieten. 

Deskundig advies
E-WERF is van meets af aan bezig met het volgen van alle ontwikkelingen in de markt met betrekking tot elektrische aandrijvingen voor boten. Wij hebben de afgelopen jaren zeer veel ervaring opgedaan met het ombouwen van een zeer divers aanbod aan boten. Voor elke afzonderlijke klant hebben wij een oplossing op maat gerealiseerd rekening houdende met de boot, de specifieke wensen van de klant en met het beschikbare budget.
Transparant
E-WERF wilt jou graag ontzorgen en daarom zijn wij graag transparant. Zo informeren wij je duidelijk vooraf van al de te verwachten kosten, de mogelijke opties en eventueel te verwachten meerwerk. Zonder de sloep te zien kunnen wij vaak al vrij redelijk inschatten wat een ombouw zal gaan kosten. Sommige zaken kan je helaas pas beoordelen als een boot uit het water is. In onze offerte laten wij bijvoorbeeld daarom alvast weten wat het zou kosten om de gehele aandrijflijn te vervangen als dit nodig is. Zo kom je nooit voor verassingen te staan.
Snel
Het vaarzeizoen duurt maar kort. Daarom hanteren wij een opbouwtijd van een week. In de regel kunnen wij nagenoeg elke sloep binnen deze tijd ombouwen. Wanneer je graag nog andere werkzaamheden wilt laten uitvoeren dan pakken wij dat veelal op in het naseizoen. Zo kunt u maximaal genieten van alle mooie dagen die de zomer telt.
Centraal gelegen
In Amsterdam Zuid, direct aan de Nieuwe Meer licht onze werf. Onze werf is vanuit de gehele stad gemakkelijk bereikbaar per boot (zonder groot water te hoeven oversteken), per fiets, per auto en per openbaar vervoer.
Exclusief voor de klanten van E-WERF
In het hoogseizoen zijn wij elke week bereikbaar op het water. Wij kunnen dan kleine werkzaamheden aan uw boot uitvoeren op locatie. Ook kunnen wij gemakkelijk ten alle tijden werkzaamheden uitvoeren in het water bij onze werf en wanneer het nodige kunnen wij zeer snel boten uit het water takelen om het onderwaterschip te inspecteren.
Direct contact
Misschien het belangrijkste is het wel het direct contact. Wij zijn zeer betrokken bij onze klanten en de band die wij opbouwen is vaak voor langere tijd. Daarom krijg je bij E-WERF altijd één aanspreekpunt.
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Voor elk type boot bieden wij een complete oplossing

Prijzen

Wij houden altijd onze prijzen scherp in de gaten. Wij volgen ook alle ontwikkellingen waardoor wij altijd scherp in de markt staan. Jij plukt hier de vruchten van.

GreenMarine Motors 17,5kW

33kW Tractiepakket
23000,- Vanafprijs incl. BTW.
  • 17,5kW luchtgekoelde elektromotor vergelijkbaar met 55pk
  • Volledige set, vaarklaar geïnstalleerd
  • Met walstroomset, 50Ah lader en bekabeling
  • 48V tractiepakket met vulsysteem
  • Inclusief montage
SET

Torqeedo Deep Blue 50 RL

30,5 kWh BMW i3 Lithium 360V
Op Aanvraag
  • 50kW Torqeedo Deep Blue vergelijkbaar met 80pK outboard
  • Compleet systeem incl. motor, electronica, koelpomp, homokineet, connection box, lader, gashendel, boordcomputer met digitaal kleurendisplay, bekabeling
  • 30,5kWh netto lithium batterij van BMW - 360VDC
  • Geruisloos snel varen voor elke snelle boot!
SET